Vörös húsok felhasználása

Egy szép darab hús többre érdemes, mint hogy magára hagyva, határozatlan ideig fődögéljen a fazékban. A sütés-főzés akkor élvezet igazán, ha tudjuk mit miért teszünk! Megfelelően elkészítve a legegyszerűbb hús is omlóssá, zamatossá válik. Nem árt tehát szert tenni néhány konyhatechnikai ismeretre, mivel minden húsrész más és más tulajdonságokkal bír.

Vörös húsok felhasználása

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2022.02.23. 9:30 - 15:00 (korábban 02.22-re volt meghirdetve)

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: JAHNI LÁSZLÓ

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!