Mesterképzések

Egy szakács igazi elismerése az, ha éttermének közönsége örömmel tér vissza, és szívesen ajánlja barátainak. Ebben nyújtanak segítséget a METRO Gasztroakadémia nemzetközi tapasztalattal is rendelkező szakemberei.

Séfjeink jártasak a legújabb technológiákban, figyelik az aktuális trendeket, amiket te is könnyedén elsajátíthatsz, így a nemzetközi konyha és cukrászat mesterévé válhatsz. A tréningek összeállításakor kiemelt figyelmet fordítunk a szezonalitásra is, hogy mindig használható tudást adjunk a napi munkádhoz, miközben teljesen új ízek felé is nyitunk. Gyere el képzéseinkre, ahol az egyes területek rutinos vendégelőadói segítenek a meglévő tudásod továbbfejlesztésében!

Mesterképzések

Látogass el képzéseinkre

Otthonosan mozogsz a gasztronómia világában, és most szeretnéd új szintre emelni a tudásod? Vegyél részt szakmai mesterkurzusainkon és fedezd fel, hogyan frissítheted éttermed kínálatát és növelheted vendégeid elégedettségét oktatóink vezetésével, tanácsaival. Az őszi-téli szezon Gasztroakadémia képzései során betekintést nyerhetsz például a tökéletes steak elkészítésének minden fázisába, de a vegetáriánusokra is gondolunk, hiszen tapasztalt séfünk és vegán mentorunk mutatják be, hogyan lehet a legjobbat kihozni a növényi alternatív alapanyagokból. Ahogy egyre jobban elmerülünk az őszben, úgy kerülnek terítékre az igazán őszi és ünnepi alapanyagok mint, a Márton-napi liba, sertéshúsok, és szilveszteri malacságok, illetve egyik képzésünk alkalmával különféle technikákat is bemutatunk a rántott hús változatos elkészítési módjaira.

Jelentkezz most és tedd meg az első lépést, hogy új szintre emelhesd tudásod!