VADAK, gombák és gyümölcsök vákuum alatt

A sous-vide módszerek és alapismeretek elsajátítása után indul az igazi felfedezés: mi mindenre lehet jó a vákuum alatt készítés? A vadak, gombák és tavaszi gyümölcsök szezonjának legszebb időszakában járva természetes, hogy ezeket használja fel Csidei Tamás a hozzájuk illő első osztályú őz-, szarvas- és vaddisznóhúsokhoz. Ízletes és komplex fogások, amelyek az tavaszi menü igazi sztárjai lehetnek!

Vadak, gombás és gyümölcsök vákuum alatt

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2023.02.16. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre