tengeri halak sokszínűen

A tengeri halak változatossága ámulatba ejtő. Méretükben, formájukban, húsuk állagában, ízében is jelentősen eltérhetnek egymástól. Előkészítésük, darabolásuk, formázásuk, hőkezelésük sokrétű tudást igényel. A magas színvonalú eredmény eléréséhez nyújt segítséget az előadó a saját tudásának megosztásával.

Tengeri halak sokszínűen

Időpontváltozás!

A kurzusra tervezett halak:

  • Nyelvhal
  • Lazac
  • Makréla
  • Tőkehal

 

 

Időpont: 2022.04.19. 9:30 - 15:00 (korábban 2022.04.06.)

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GYŐRFFY ÁRPÁD

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!