Tavasz a bisztrókonyhában

Tavasszal már nem kell a mélyhűtőbe nyúlnunk a zöldségekért, végre a frissen termett, szezonális zöldségekre helyezhetjük a hangsúlyt. Mindig érdemes az éppen legfrissebbeket használni, hiszen így folyamatosan tudunk változatos és vitamindús ételeket szervírozni. És hogy értékes tápanyagtartalmuk ne vesszen el és primőr ízeiket is a legjobban kiemelve finom ételek készüljenek, ez áll kurzusunk középpontjában.

Tavasz a bisztrókonyhában

3 fogás a legfrissebb szezonális alapanyagokból

 

 

Időpont: 2023.04.18. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: HARASZTI ZSOLT

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre