Szállodai vegán reggeli

Hogyan készítsünk fenntartható és egészséges reggeliket úgy, hogy közben ne legyenek unalmasak, megszokottak? Ezúttal ismert ételeket készítünk újragondolva, olykor ismeretlen alapanyagokból. A rántott gombán és vegán majonézen túlra kalandozunk ezúttal. Könnyű és laktató ételek kerülnek terítékre, egyedi és fenntartható módon.

Szállodai vegán reggeli

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Exkluzív reggelik elemei: zöldség- és gabonapástétomok
  • Újragondolt ismert ételek (császármorzsa, tejbegríz - szállodai színvonalon)

 

Időpont: 2023.05.10. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ZSOLNAY GERGELY

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!