Sous-vide sertéshúsok

A sous-vide módszer segítségével alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetünk el számtalan ételt, így jobban megőrizve a hozzávalók természetes ízét és állagát, valamint növelve a biztonságos eltarthatóságát. A Csidei Tamás által vezetett kurzus során a résztvevők betekintést kapnak a sous-vide technológia alapjaiba: élelmiszerbiztonság, mikrobiológia, előnyök és veszélyek, biztonsági megoldások.

 

 

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Vákuumban konfitált mangalicatarja
  • Bőrös malackaraj

 

Időpont: 2020.12.10.
9:30 - 15:00

Helyszín:
METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
CSIDEI TAMÁS 

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!