Polip és tintahal ételek

A polip és a tintahal ételekről sok mindenkinek a gumisság jut eszébe először. Megfelelően elkészítve természetesen elkerülhetjük a rágósságot és kitűnő ízeket kaphatunk. Többféle ételkészítési technológiával is elérhető, hogy vendégeink elismeréssel adózzanak a fogások elfogyasztása után.

Polip és tintahal ételek

A képzésen az alábbi ételek készülnek:

  • Provence-i Humbold kalmár ragu
  • Polip grillen chutneyval és sült salátával
  • Töltött tintahal
  • Tintahalas metélt rukkolával

 

Időpont: 2022.07.05. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés