pástétomok - kétnapos képzés

Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantine-t és terrine-t Galgóczi Gábor segítségével!

Pástétomok

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Foie gras mousse, Kacsa galantine, Csirke-liba-gyöngytyúk terrine, Liba rilette,
  • Libamáj tramini zselében, Vaddisznó pâté en croûte, Malacfej sajt

 

Időpont: 2022.02.08-09. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 31.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre