Modern magyar konyha (fókuszban a malac)

Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nemcsak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat.

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Malaccsászár barbecue
  • Borsos malacpörkölt
  • Csontos karaj bontása, sütése
  • Hálóba göngyölés - porchetta készítése
  • Orjaleves

 


Időpont: 2020.09.08.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem!