Modern magyar konyha (fókuszban a malac)
Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nemcsak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat.
A kurzus során a következő ételek készülnek:
- Malaccsászár barbecue
- Borsos malacpörkölt
- Csontos karaj bontása, sütése
- Hálóba göngyölés - porchetta készítése
- Orjaleves
Időpont: 2020.09.08.
9:30 - 15:00
Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.
Oktató: VIDÁK ZOLTÁN
A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő