malac és sertés

A magyar konyha talán legközhelyesebb alapanyaga, de azt gondolom, hogy rengeteg rejtett tartalék van benne így is. Nagy játéktér kínálkozik akár a töltött káposzta témakörben, de sok újszerű formát adhatunk izgalmas újszerű bontási technikáknak köszönhetően a vákuum technológia bevonásával is. Szakadjunk el a karajok és sertésszüzek világától és hozzunk létre együtt új textúrákat a méltánytalanul alábecsült húsrészekből is, akár a porchetta egy új megjelenítési formája által!

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2021.01.25. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VARJU VIKTOR

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Érdekel a képzés?
A gombra kattintva jelentkezz!
Jelentkezem