Malac és sertés fogások

A magyar konyha talán legközhelyesebb alapanyaga , de azt gondolom, hogy rengeteg rejtett tartalék van benne így is. Nagy játéktér kínálkozik akár a töltött káposzta témakörben, de sok újszerű formát adhatunk az izgalmas bontási technikáknak köszönhetően a vákuum technológia bevonásával is. Szakadjunk el a karajok és sertésszüzek világától és hozzunk létre együtt új textúrákat a méltánytalanul alábecsült húsrészekből is, akár a porchetta egy új megjelenítési formája által!

Malac és sertés fogások

A képzés során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2022.01.25. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!