MAGYAR ÉTELEK EGY IFJÚ SÉF KEZÉBŐL

A klasszikus magyar ételeket már édesanyáink is kisebb-nagyobb eltéréssel készítették. Manapság egyre több formában és íz-árnyalatban találkozhatunk ezekkel a fogásokkal. A képzés során mindenki új ötleteket szerezhet, mikor elsajátítja miként készíti ezen ételeket egy friss, egyéni szemlélettel bíró ifjú séf.

Magyar ételek egy ifjú séf kezéből

A képzés során az alábbi ételek készülnek:

  • Marhatatár, füstölt tojássárgája krémmel
  • Langyos vajtök velouté, St. Jakab kagylóval töltött pisztráng
  • Rutinos "lecsó", vagyis ratatouille
  • Mangalicával és fiatal báránnyal töltött paprika, padron, konfitált paradicsom

 

Időpont: 2022.09.27. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: PALLAG DÁVID

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!