Lazac, a legkedveltebb halunk

A lazacból készült étkek népszerűsége világszerte töretlen. Íze, színe és magas omega3 zsírtartalma miatt is különbözik a legtöbb tengeri haltól. Elkészítésének rengeteg módja van, így még ha vendégeink csak ezt a halat keresnék, akkor is változatos fogásokat készíthetünk belőle.

Lazac, a legkedveltebb halunk

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Lazactatár és tataki miso mártásban
  • Céklás gravlax snidlinges crème fraîche-vel
  • Lazac Wellington posírozva kagyló mártással

 

Időpont: 2022.10.27. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!