hideg levesek sósan, édesen

A meleg időben már az étkezés elején is jólesik mindenkinek egy hűvös fogás. A hideg levesek végtelen lehetőséget adnak, és a nyári időszakban friss alapanyagaink is bőségesen rendelkezésünkre állnak. Fűszerekkel dúsítva és egy kis fantáziával finom sós és édes leveseket készíthetünk. 

A képzés során a következő ételek készülnek:

 

  • Saláta gazpacho tojástekerccsel
  • Zöldbableves, joghurthab, kapros gombóc
  • Salmojeró paradicsom leves görögdinnyével


Időpont:
2020.05.20. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató:
 VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára:
16.000 Ft + áfa/fő

 

JELENTKEZÉS:

gasztoakademia@metro.co.hu