Füsttel Márton-napra

A Márton-nap elképzelhetetlen liba nélkül. De hogyan lehet  egy kis kulináris csavart vinni a jól ismert receptekbe?  A faszén és a füst aromája új dimenziót ad a klasszikus kedvenceknek, melyek egyedi ízvilágot kapnak a grillen. Kiemelten fontos a technológia használatának módja és a hozzá illő ízesítés. Abszolút kedvencek kerülnek terítékre, melyet füstöléssel és extravagáns köretekkel bolondítunk meg.

Füsttel Márton-napra

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Előétel: Füstölt libamáj, gyömbéres sültalma-püré, pirított kalács 
  • Főétel: Véres hurkás libamell, gerslirizottó, grillezett fűszeres szilva
  • Főétel: Grillezett libacomb, sütőtökös-káposztás rétes, marcipános zellerpüré, jus

 

Időpont: 2023.10.11. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: RESZKETŐ TAMÁS

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre