ez már a körítés

Egy egyszerű sültet is kívánatossá, hívogatóvá tehetünk, ha megfelelő körettel tálaljuk. Könnyen készíthetünk egyedi ízekkel megálmodott kiegészítőket, mellyel elvarázsol­juk a vendégeinket. A francia bisztró hagyományaira épített receptekkel biztos új ötletekkel gazdagodik mindenki.

Ez már a körítés

A KÉPZÉS ELMARAD!

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Fehér spárga, narancs, fahéj
  • Retek, bavarois, mogyoró
  • Tarlórépa, matcha, macadám/kesudió
  • Parázs burgonya, rozmaringos marha consomé
  • Aszalt paradicsomos, fetás tanyasi csirkesült

 

Időpont: 2021.06.16. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő