burger és szendvicsek

A street foodok világában meghatározó szerepet töltenek be a hamburgerek és a szendvicsek. A képzésen Reszkető Tamás kalauzolásával végigjárjuk a főbb alkotó-elemek elkészítését: a szaftos húspogácsák / húsok, illetve a hozzájuk illő szószok és köretek is sorra kerülnek. Egy hamburgert vagy egy szendvicset nem kell túlbonyolítani, de jól fel kell építeni az ízek és az arányok összhangját.

Burger és szendvicsek

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Burger és szendvics variációk (marha, hal, vegetáriánus)

 

Időpont: 2021.07.13. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: RESZKETŐ TAMÁS

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!