bárány, mint húsvéti étek

A bárány minden része szinte kínálkozik a feladatra, legyen az akár a nyelv, nyak, máj vagy akár a bárányfej. A tavasz üde zöldségválasztékát kombináljuk a bárány egyedi ízvilágával, úgy hogy kicsit kilépjünk a sztenderd húsvéti menük komfortzónájából. Az igazi navarintől a báránynyelvpástétomig bármi terítékre kerülhet egyszerű, de mégis őszinte, bisztró stílusban.

Bárány, mint húsvéti étek

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

 

Időpont: 2022.03.08. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO GasztroakadémiaBudaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VARJU VIKTOR

 

A képzés ára: 17.600 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre