Enyhén sózzuk és borsozzuk a nyúlgerincet. Kiterítjük a sonkaszeletet, megszórjuk némi bazsalikommal és rozmaringgal, majd beletekerjük a nyúlgerincet. Óvatosan megpirítjuk egy serpenyőben, majd 80 fokos sütőbe tesszük 10 percre. (A nyúl maghőmérséklete 60°C legyen.)
Eltávolítjuk a tök magját, és a húsát apróra vágjuk. 150°C-os sütőben puhára sütjük 30 perc alatt, majd hagyjuk hűlni egy kicsit. Pürésítjük, és selymes tésztává gyúrjuk a tojássárgájával, a parmezánnal és a búzadarával. Egy kevés sóval és szerecsendióval fűszerezzük. Formáljunk belőle gnocchikat, és főzzük meg lassú tűzön, bőséges, épphogy gyöngyöző sós vízben. Amikor a ghocchi a felszínre emelkedik, elkészült. Szűrjük le, dobjunk rá egy kis vajat, és gyorsan tálaljuk.
Bereznay Tamás tippje: Tálaljuk a sült tökkockákkal és valamilyen könnyű mártással. Feldobhatjuk tökmagolajjal is.