Zöldségek a bisztróban - Főszerepben a levesek

A bisztrók menüjének egyik legmeghatározóbb tulajdonsága a szezonalitás, ami leginkább a zöldségekhez köthető. Sokszor elengedhetetlennek érezzük a húsok és az állati eredetű alapanyagok használatát a telt ízek megalkotásához, azonban ezen alapanyagok nélkül is tökéletes leveseket készíthetünk. Ezek könnyen megállják a helyüket bármelyik étlapon, így a vegán és a nem vegán vendégek is szívesen fogják választani.

Zöldségek a bisztróban - Főszerepben a levesek

A kurzus során készülő ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2024.06.05. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ÁDÁM CSABA

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre