Újhullámos előételek

Az előételek minden étlap elengedhetetlen alkotóelemei. Szerepük nem elhanyagolható, hiszen elfogyasztásuk után minden vendég nyugodtabban várja ki a főfogások megérkezését. Természetesen élményként is színesítik az étkezést. Rengeteg hagyományos, sokszor házilag is készített változat létezik mind a hazai, mind a nemzetközi konyhában. A modern konyhatechnológiákat megfelelő tudással és kreativitással használva azonban olyan ételváltozatokat készíthetünk, amikkel már az étkezés elején lenyűgözhetjük vendégeinket.

Újhullámos előételek

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Kecskesajt - hagyma - paprika brunoise
  • Kacsamáj parfait - dió - alma – narancs
  • Hortobágyi húsos palacsinta 
     

 

Időpont: 2024.05.15. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: KOVACSICS ISTVÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre