Világkörüli úton a töltött tésztákkal - növényi alapokon

Olaszországból kiindulva, Magyarországon,Lengyelországon, Oroszországon és Grúzián át egészen Indiáig utazunk, hogy megismerjük és kipróbáljuk a különböző nemzetek gasztronómiai remekműveit! A képzés során átfogó képet adunk a töltött tészták hazai és nemzetközi világáról és sokszínűségéről. Megtanuljuk a különböző tészták és technológiák használatát. Izgalmas töltelékekkel, mártásokkal készítjük el a fogásokat, mindezt növényi alapokon, kompromisszumok nélkül. Számos tölteléket és töltési eljárást is megismerünk a különféle tésztákhoz. Készítünk sütőtökös, céklás, gombás, füstölt, parajos “ricottás” és édes tölteléket is.

Világkörüli úton a töltött tésztákkal - növény alapokon

A KÉPZÉS MEGTELT!

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • pierog
  • pelmenyi
  • sacchetti
  • derelye
  • khinkali
  • samosa

 

Időpont: 2024.10.14. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: ZSOLNAY GERGELY

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő