Több, mint sushi

A képzés során a résztvevők a sushi és a miso leves elkészítési technikáinak elsajátításán keresztül betekintést kaphatnak a japán kultúrába is. Természetesen a fő fókusz a sushi készítésen lesz. A lehető legtöbb fontos részletet fogja megtanítani oktatónk az érdeklődő résztvevőknek, a rizs előkészítésétől, a tálalásig.

Több, mint sushi

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Miso leves
  • Nigiri – lazac, lazac kaviáros, tonhal, rák, tataki lazac
  • Maki (hosomaki 8 db-os) – avokadó, uborka, lazac
  • Különleges tekercs (uramaki 8 db-os) – japán omlett, ropogós rák, tonhaltatár, lazactatár

 

Időpont: 2025.02.19. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: KATONA ANDRÁS

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre