tavaszi zsengék

A Tamás által megalkotott fogásokban mindig a sous-vide technológia a meghatározó.A tavaszi zöldségek, gyümölcsök a frissesség igazi szimbólumainak tekinthetők, és milyen hőkezelési eljárással lehetne jobban megőrizni ízüket, állagukat mint a sous-vide technológiával. A képzés során a mindennapi éttermi használathoz is kapnak a résztvevők információkat, tanácsokat a recepteken felül.

Tavaszi zsengék

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Medvehagyma tökéletes tojással
  • Kacsamell, eper, rétes
  • Borjúszűz zsályás gombákkal, spárgával

 

 

Időpont: 2024.04.24. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: CSIDEI TAMÁS

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre