szőrmés vadak

Agancsosok, tülökszarvúak, vaddisznók, nyúlfélék, ezek mind a szőrmés vadakhoz tartoznak. Húsuk kevesebb zsírt, több omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint háziasított társaiké. Természetes életmódjuknak köszönhetően húsuk több vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz. A kisebb zsírtartalom ugyanakkor kihívást is jelenthet elkészítésükkor és húsuk aromája sem azonos. Ráadásul ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdag, emellett sok telítetlen zsírsavat tartalmaz, ezek által egészségesebb is. Előadó séfünk lelkes rajongója a vadaknak a vadászattól kezdve az ételek modern tálalásáig, így teljes körű rálátása van a témára.

Szőrmés vadak

A képzés során készülő ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2025.02.11. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: KOVACSICS ISTVÁN

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre