Steaksütés

A steak minden éttermi ajánló igazi sztárja. Íme most minden egyben, amit a steaksütésről tudni kell. A húsok elkészítése előtt feltétlenül szükségünk van kiváló alapanyagokra, István pedig részletesen bemutatja, milyen húsrészt kell felhasználni, milyen módon kell előkészíteni, elkészíteni, és minden olyan konyhatechnológiai praktikával megismerteti a résztvevőket, mely a tökéletes steak elkészítéséhez szükséges.

Steaksütés

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • Rib eye, hátszín, bélszín
  • Mártások, köretek, kiegészítők

 

Időpont: 2024.10.01. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre