spárga és eper

A spárga és az eper a tavasz két sláger alapanyaga, melyekből külön-külön és egymással kombinálva is remekeket alkothatunk. Megálmodhatunk édes és sós, meleg vagy hideg fogásokat egyaránt. Természetesen elengedhetetlen az alapanyagok és elkészítésük technológiáinak alapos ismerete ahhoz, hogy a végeredmény magával ragadó lehessen. Egy biztos, mindkét alapanyagnál érdemes odafigyelni, hogy friss ízük és kellemes textúrájuk a tányéron is megjelenjen.

Spárga és eper

A kurzus során elkészített ételek sora legyen meglepetés!

 

Időpont: 2024.04.16. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: VOLENTER ISTVÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre