Rizottó

Az igazi olasz rizottónak nincs párja a világon. Ízletes, krémes, szaftos és mégis rágható rizsétel, melyet 1000 féle képpen ízesíthetünk. A képzés során a rizs típusának kiválasztásától, az előkészítésen át, az utolsó tálalás előtti mozzanatokig végig vesszük az olasz rizottókészítés kulcsfontosságú elemeit. Természetesen készítünk egyaránt dél- és észak olasz stílusú variációkat is.

BBQ marhaságok

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Céklás rizottó
  • Risi e bisi 
  • Fekete rizottó tenger gyümölcseivel 
  • Vargányás arancini

 

Időpont: 2024.04.23. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre!