Rántott hús határok nélkül

A rántott hús megkerülhetetlen része a magyarországi éttermek kínálatának. Nem csak nálunk, hanem a világ minden táján megtalálható az éttermek menüjén. Rengeteg változata létezik, mivel szinte minden országban kicsit vagy akár jelentősen máshogy készítik. A képzés során a világhírű fogásokon kívül még néhány meglepetéssel is készül a séf. A képzés során kapott inspirációkkal minden résztvevő biztos lehet benne, hogy a bundázott hús nem csak egy szükséges eleme lesz az étlapnak, hanem egy kiváló vendégcsalogató fogás is.

Rántott hús határok nélkül

A KÉPZÉS MEGTELT!

A képzés során az alábbi ételek készülnek:

  • Wiener schnitzel
  • Tonkatsu
  • Kijevi csirke
  • Borjú parmigiana

 

Időpont: 2024.11.14. 9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.


Oktató: VIDÁK ZOLTÁN


A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő