Modern magyar konyha: szárnyasok

A modern magyar konyha újragondolja a hagyományos ételeket, friss szemlélettel és technikákkal emelve azokat a mai gasztronómia élvonalába. A szárnyasok alapanyagként kiváló lehetőséget kínálnak a kreatív ételkészítésre, hiszen sokoldalúan variálhatók és harmonikusan illeszkednek a magyar ízvilághoz. Ezen a képzésen a résztvevők megismerhetik a szárnyasok előkészítésének, fűszerezésének és modern tálalásának mesterfogásait. A tradicionális receptek mellett különleges, újragondolt ételek is terítékre kerülnek, amelyek minden konyhában könnyen alkalmazhatók. Ideális választás mindazoknak, akik szeretnék ötvözni a magyar konyha hagyományait a korszerű gasztronómiai trendekkel, és szívesen inspirálódnak új ötletekből!

Modern magyar konyha: szárnyasok

A kurzus során a következő ételek készülnek:

  • kicsontozott töltött csirke
  • ropogós csirkeszárny avokádó "majonéz"
  • kijevi csirke másképpen

Időpont: 2025.02.06. 9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: VARJU VIKTOR

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre