Kagylók, rákok

A kagylók és a rákok sokszor háttérbe kerülnek hazánkban. Értékes és nagyon ízes alapanyagok, de nem mindegy, miként készítjük és hőkezelőjük őket, hogy különleges ízük, állaguk megmaradjon. Ugyanakkor remek kiegészítői is lehetnek egymásnak, így egymással kombinálva őket még jobban fokozhatjuk ételeink varázsát.

Kagylók, rákok

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Rockefeller-osztriga
  • Francia lencsés, kagylós nyúlragu
  • Kagylóhúsos borjútatár
  • Homár rizottó
  • Bouillabaisse
  • Kagyló marinara

 

Időpont: 2024.03.21. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre