Faszén felett a nyársak

A nyílt tűz, a faszén és a nyárson sütés ősidők óta az ételkészítés bevált technikája. A világ különböző konyháin ezért mostanra rengeteg különböző ízesítési, fűszerezési móddal készítik a kisebb-nagyobb nyársakat. Ezeknek a módszereknek az ismeretében rengeteg klasszikus és saját magunk által megálmodott fogást készíthetünk. Természetesen sok apróságra is fontos figyelni a faszénen való sütésnél, amikhez a képzésen megfelelő tanácsot kapnak a résztvevők.

Faszén felett a nyársak

A kurzus során az alábbi ételek készülnek:

  • Bárány
  • Csirke
  • Sertés
  • Hal

 

Időpont: 2024.06.26. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: RESZKETŐ TAMÁS

 

A képzés ára: 19.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre