Éttermi desszertek: mousse-ok, habok, textúrák

Jó desszertet, de hogyan? Gyakran hangzik el ez a kérdés az éttermekben. Nehezítő tényező, amikor nincsen cukrászunk, és a nem erre specializálódott séfnek kell megalkotnia a menü fontos részét képező befejező fogást. Kurzusunkon megismerkedhetünk az éttermi tányérdesszertek megalkotásához szükséges néhány fontos és jól alkalmazható alapjával. Előadó séfünk elhivatott a desszertek készítésében, így biztosak lehetünk benne, hogy az általa megosztott tudást könnyen alkalmazhatjuk majd a gyakorlatban.

Éttermi desszertek: mousse-ok, habok, textúrák

A képzés során készülnek:

  • desszert dekor
  • tükörglazúr
  • bevonatok
  • textúrák

 

Időpont: 2025.03.11. 9:30 - 15:00

 

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

 

Oktató: KOVACSICS ISTVÁN

 

A képzés ára: 24.900 Ft + áfa/fő

Jelentkezés a képzésre