Lurpak

Lurpak
EGY TERMÉK. VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK.
A Lurpak és néhány egyszerű hozzávaló számtalan lehetőséget teremt arra, hogy finom ételeket készítsünk. A Lurpak vaj utat nyit a különböző sütemények, rakott ételek, szószok, torták és egyéb finomságok világába.
Süss, főzz vagy készíts egy szendvicset – a lehetőségek mindig végtelenek.
EMELD ÚJ SZINTRE A MINDENNAPI FŐZÉST!
Ha a Lurpak® a segítőtársad, rengeteg lehetőség közül választhatsz, hogyan dobj fel egy egyszerű, hétköznapi vacsorát. Fogj egy serpenyőt meg egy darab Lurpakot, és varázsolj a megszokott ételekből ínycsiklandó, különleges fogásokat. Változtasd át a mindennapit nem mindennapivá!
SÜSS CSODÁT!
Törd fel a tojásokat, zúdítsd a lisztet, járasd csúcsra az ízélményt egy jókora darab Lurpakkal és mutasd meg a világnak, hogyan kell sütni. Annyi mindent lehet sütni... Vágj neki a végtelen kalandnak!
KEND ÉS VÁGD!
Frissen szelt kenyér és egy kis kenhető Lurpak® – ez az alapja a finom alkotások végtelen sokaságának. Kutass a hűtőben és vedd elő a vágódeszkát! Ezek a szendvicsreceptek tele vannak finom tippekkel, melyekkel extra ínyenc hatást érhetsz el. Varázsoljunk együtt!

Tudtad? 
Amikor a Lurpak® semmihez sem fogható zamatának titka a kérdés, akkor a válasz egyszerű: a termék a hagyományos módszerek és a legkorszerűbb technológia ötvözésével készül.
A Lurpak® halvány színű, édes ízű tejszínvaj. A folyamatot mintegy 20 kg teljes tejjel kezdjük, melyből 1 kg vajat készítünk. Mielőtt a tej legértékesebb és legízletesebb részét – a tejszínt – felhasználnánk a vajkészítéshez, alaposan „megérleljük”. Azután tejsavbaktérium-kultúrák segítségével friss, enyhén aromás ízzel és összetéveszthetetlen krémességgel gazdagítjuk, hogy megszülethessen a jellegzetes Lurpak® íz. Csupán ennyi. Az enyhén sózott változathoz is csak egy csipetnyi sót adunk hozzá, semmi mást.
Összetéveszthetetlenül friss, egyedülállóan enyhe aromás ízű Lurpak® vajak. Kiválóan alkalmasak főzéshez, sütéshez, szendvicsek megkenéséhez vagy bármilyen kulináris küldetéshez.

Miből készül a Lurpak? Csak természetes összetevőkből
Mindenünk a finom étel. Egyszerűen főzni, néhány természetes összetevőből! Pont, mint a kenhető Lurpak: tej, repceolaj és egy csipetnyi só találkozásából született. Három természetes összetevő, szerény kezdetek, fenséges eredmények! Így nem kell kompromisszumot kötnöd a minőséget és az ízt illetően! Kend, keverd, gyúrd, a kenhető Lurpak a biztos győzelem kulcsa a konyhádban!