Forralt aperol a kotányitól

Különleges téli ital almalével, fehérborral, friss citromlével, Aperollal és Kotányi puncs fűszerkeverékkel. Igazi téli klasszikus ünnepi köntösben. Készülődj az ünnepekre a Kotányival.

Forralt Aperol a Kotányitól
Összetevők 6 fő részére:

Italhoz:

Díszítéshez:

  • Egész fahéj
  • Egész csillagánizs
  • Rozmaringág
  • Narancsszeletek

Elkészítés:

  1. Elsőként adjuk a fűszereket az almaléhez, és nagyon alacsony lángon pötyögtessük. Fontos, hogy nem szabad forrnia.
  2. Amikor a fűszerek alaposan kiáztak az almalében, adjuk hozzá a fehér bort és hevítsük fel. Majd keverjük el benne az Aperolt és a frissen facsart citromlevet, és ezt az egészet forraljuk össze.
  3. Öntsük üvegpohárba és díszítsük narancsszeletekkel és a megmaradt egész fűszerekkel. Forrón fogyasszuk.